FAQ

Hier vind je alle veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Ons doel is om de leefbaarheid in de (toekomstige) wijken Lommerweide, Vergert-Oost en Plakse Weide te verbeteren. We richten ons op verschillende aspecten, waaronder verkeers-, geluids- en stankoverlast.

Elke (toekomstige) bewoner van de wijken Lommerweide, Vergert-Oost en Plakse Weide kan lid worden van één van de bewonersgroepen. Aanmelden kan via het contactformulier. Van de stichting kan je geen lid worden. Een stichting heeft geen leden.

De stichting maakt best veel kosten zoals oprichtingskosten (notaris en KvK), griffiekosten, administratiekosten (internet en bankrekening) en kosten voor inhoudelijk en juridisch advies. U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Het rekeningnummer is:

ES7800730100560789965211 t.n.v. onze penningmeester H.A. Sanders, Duiven, NL

Je kunt meer informatie vinden over onze huidige projecten op onze ‘Projecten’-pagina. Daarnaast publiceren we regelmatig updates en nieuws op onze ‘Nieuws’-pagina.

We horen graag van je. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

De beste manier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten is door regelmatig deze site te raadplegen of ons te volgen op Twitter.

Nee zeker niet. De stichting is voorstander van woningbouw op Plakse Weide. Echter zo, dat Plakse Weide leefbaar wordt en Lommerweide en Vergert-Oost leefbaar blijven.

heeft u een vraag?

Neem gerust contact op